Foto Nunţi

FOTOGRAFII NUNŢI PLOIEŞTI


De ce să mă alegi drept fotograf nuntă Ploieşti?


         În această industrie sunt o mulţime de fotografi talentaţi şi cu siguranţă aveţi o mulţime de opţiuni.
Sunt fotograf de nuntă în Ploieşti şi încerc de fiecare dată să ies în evidenţă prin ceea ce fac.
Cum sunt ca şi persoană, dar şi ca fotograf de nuntă?

  1. Eu sunt un fotograf de nuntă foarte deschis şi îmi place să comunic foarte mult cu persoanele cu care colaborez.
  2. Creativitatea trebuie să fie elementul de bază pentru un fotograf de nuntă din Ploieşti ce vrea să iasă în evidenţă, tocmai din acest motiv ideile mele este posibil să vi se pară trăsnite uneori.
  3. Zâmbetul pe buze, ambiţia, veselia şi optimismul sunt lucruri ce mă caracterizează şi cu siguranţă vă voi molipsi pentru că deşi pot fi un simplu fotograf de nuntă în ochii voştri, îmi doresc să fim prieteni şi să ne simţim bine împreună în cea mai frumoasă zi din viaţa voastră.
  4. Nu sunt un fotograf de nuntă tehnic care aranjează cadrul astfel încât să fie perfect. Prefer să fie fotografia naturală, iar dacă şi tu îţi doreşti un fotograf de nuntă care să profite de modul în care se derulează evenimentele şi să nu aranjeze cadrele extrem de mult, atunci sunt alegerea potrivită pentru voi.
  5. Emoţia este vedetă. O fotografie ce nu transmite nu are valoare din punctul meu de vedere. Îmi doresc ca fiecare client să poată rezuma evenimentul la câteva fotografii pline de emoţii şi care să devină parte din albumul vieţii lor.

         Acestea sunt cele 5 motive pentru care eu pot fi fotograful de nuntă pentru evenimentul vostru.
Sună acum dacă vrei să afli mai multe despre viziunea mea de fotograf nuntă Ploieşti!


         Ideea noastră de fotografie de eveniment pune pe primul plan interesul d-voastră. Orice fotograf doreşte ca fotografiile sale să fie cât mai artistice şi inedite. Însă, nu mereu este în interesul dvs. Cui i-ar plăcea să nu se recunoască, sau să apară cu spatele (de exemplu) într-o „poză”? Un echilibru între viziunea fotografului şi interesul clientului este necesar. Abordarea noastră este una în stil fotojurnalistic. Într-adevăr, e greu să surprinzi emoţiile, spontaneitatea reacţiilor şi legăturile invizibile dintre oameni dar, când asta se întâmplă, rezultatele sunt extraordinare. Faptul că, pe lângă necesitatea de a ne câştiga existenţa, pasiunea ne împinge mereu către lumea culorilor pe hârtie, face ca dificultatea obiectivului sa devină o plăcere.

         Deci, oricare ar fi evenimentul pentru care e nevoie de fotografii (nuntă, botez, zi de naştere, ceremonii civile şi religioase etc.), suntem alături de dumneavoastră la preţuri rezonabile. Acestea nu sunt calculate în funcţie de câţi bani aveţi sau de importanţa evenimentului, ci au în vedere doar efortul depus pentru ca dumneavoastră să aveţi fotografiile pe care le doriţi. În spatele unei fotografii, atunci când treaba se face cu seriozitate, este multă muncă. Nu se limitează totul doar la a apăsa un buton. Fiecare fotografie pe care o veţi privi (sperăm) cu plăcere, include multă atenţie, cunoştinţe în domeniul fotografiei profesionale şi al opticii, pasiune pentru frumos, cunoştinţe informatice (în domeniul editării grafice) şi … timp. Mult mai mult timp decât poate să pară la o primă vedere.

Efectuăm următoarele servicii foto:

  • FOTOGRAFII NUNTĂ Ploieşti şi în toată ţara
  • FOTOGRAFII BOTEZ
  • FOTOGRAFII ZI DE NAŞTERE
  • FOTOGRAFII CEREMONIE CIVILĂ ŞI RELIGIOASĂ etc.
  • FOTOCĂRŢI

Album Foto » Fotocărţi Nunţi

Album Foto » Fotografii Nunţi