Foto Botez

FOTOGRAFII BOTEZ PLOIEŞTI


Fotograf Botez


         Voi începe prin a spune că ador copiii. Iubesc să îi fotografiez şi să le surprind reacţiile pline de bucurie, iubire şi inocenţă. Acestea au fost motivele pentru care am ales să fiu şi fotograf de botez pentru cei mici.

         Dacă în 2005 cineva mi-ar fi spus că voi fi fotograf de botez, nu aş fi crezut. Nici nu mă gândeam că aş putea să creez fotografii pentru care oamenii ar plăti. Drumul a fost lung, dar sunt fericit cu ceea ce fac. Sunt fotograf de botez, iar faptul că primesc solicitări, îmi arată că munca mea este apreciată.

         Fotografia de botez se va rezuma întotdeauna pentru mine la cuvântul “familie”. Fiecare cadru trebuie să surprindă iubirea pe care un copil o primeşte din partea părinţilor săi şi nu numai.
Copii sunt micuţe minuni care întăresc puterea cuvântului familie. Fiecare zâmbet pe care reuşesc să îl imortalizez, mă face să devin fericit că sunt fotograf de botez.
Pasiune înainte de toate, pentru că fără pasiune, nu aş putea pătrunde în universul celor mici. Fără pasiune nu aş putea surprinde acele momente unice ce nu vor fi uitate niciodată de niciun membru al familiei. Mereu voi accepta să fiu fotograf de botez atunci când mi se cere.


Fotograf Evenimente


         Fotografia de eveniment reprezintă pentru mine o eliberare prin intermediul căreia reuşesc să descopăr partea frumoasă şi spectaculoasă a oamenilor şi a evenimentelor importante din viaţa lor. În 1995 am achiziţionat primul meu aparat foto şi de atunci am participat la multiple evenimente în calitate de fotograf de nuntă, botez, cununie civilă şi nu numai.

         Pasiune înainte de toate, aceasta este ideea ce stă la baza muncii mele. Iubesc să fiu fotograf, iar pentru mine fotografia reprezintă un alt mod de a vedea lumea.

         Dacă îţi doreşti să afli mai multe despre viziunea mea de fotograf de evenimente, contactează-mă!


Te invit să descoperi portofoliul meu sau să mă contactezi!


         Ideea noastră de fotografie de eveniment pune pe primul plan interesul d-voastră. Orice fotograf doreşte ca fotografiile sale să fie cât mai artistice şi inedite. Însă, nu mereu este în interesul dvs. Cui i-ar plăcea să nu se recunoască, sau să apară cu spatele (de exemplu) într-o „poză”? Un echilibru între viziunea fotografului şi interesul clientului este necesar. Abordarea noastră este una în stil fotojurnalistic. Într-adevăr, e greu să surprinzi emoţiile, spontaneitatea reacţiilor şi legăturile invizibile dintre oameni dar, cand asta se întâmplă, rezultatele sunt extraordinare. Faptul că, pe lângă necesitatea de a ne câştiga existenţa, pasiunea ne împinge mereu către lumea culorilor pe hârtie, face ca dificultatea obiectivului sa devină o plăcere.

         Deci, oricare ar fi evenimentul pentru care e nevoie de fotografii (botez, nuntă, zi de naştere, ceremonii civile şi religioase etc.), suntem alături de dumneavoastră la preţuri rezonabile. Acestea nu sunt calculate în funcţie de câţi bani aveţi sau de importanţa evenimentului, ci au în vedere doar efortul depus pentru ca dumneavoastră să aveţi fotografiile pe care le doriţi. În spatele unei fotografii, atunci când treaba se face cu seriozitate, este multă muncă. Nu se limitează totul doar la a apăsa un buton. Fiecare fotografie pe care o veţi privi (sperăm) cu plăcere, include multă atenţie, cunoştinţe în domeniul fotografiei profesionale şi al opticii, pasiune pentru frumos, cunoştinţe informatice (în domeniul editării grafice) şi … timp. Mult mai mult timp decât poate să pară la o primă vedere.

Efectuăm următoarele servicii foto:

  • FOTOGRAFII BOTEZ
  • FOTOGRAFII NUNTĂ Ploieşti şi în toată ţara
  • FOTOGRAFII ZI DE NAŞTERE
  • FOTOGRAFII CEREMONIE CIVILĂ ŞI RELIGIOASĂ etc.
  • FOTOCĂRŢI

Album Foto » Fotografii Botez